محققان می گویند پیاز با وجود بوی ناخوشایند آن ، سرشار از ویتامین و مواد مفید است.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، كارشناسان تغذیه می گویند یكی از فواید مهم پیاز ممانعت از لخته شدن خون انسان است.
شستشوی دهان با فشرده آب پیاز به مدت ۳ دقیقه باعث از بین رفتن بسیاری از میكروب های موجود در دهان می شود.
همچنین استنشاق بوی پیاز و خوردن آن برای ازبین رفتن میكروب های بیماری زا توصیه می شود.
این سبزی معروف در معالجه بیماری های دستگاه تنفسی مثل التهاب بینی و حلق و مجاری تنفسی نقش زیادی دارد.
حكیمان در گذشته از پیاز برای پیشگیری از بیماری های قلب و ریه استفاده می كردند.
این سبزی در عین حال به دلیل داشتن ماده گلوكوزین كه شبیه هورمون انسولین است ، قند خون بیماران دیابتی ، قندی را كاهش می دهد.
خوردن آب پیاز برای معالجه زكام و آنفلوآنزا ، ریزش مو و زیبایی چهره نیز توصیه می شود

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 15 دی 1388    | توسط: مسعود (شیطونک)    | طبقه بندی:    | نظرات()